Ota yhteyttä

  Helppo sijainti kätevillä yhteyksillä

  Meritulli 1 sijaitsee Kruununhaan eteläkärjessä, muutaman askeleen päässä raitiovaunu- ja bussipysäkistä, kaupunkipyöräasemasta, Kluuvin parkkihallista ja Kauppatorin vesiliikennelaitureista. Kaisaniemen metroasema ja päärautatieasema ovat noin 15 minuutin kävelyetäisyydellä – kiireisimmät suhahtavat välin sähköpotkulaudalla vain muutamassa minuutissa.

  Keskeisellä ja näyttävällä paikalla sijaitsevaan kiinteistöön on helppo saapua monesta suunnasta. Raitionvaunuyhteys tuo Hakaniemestä, Katajanokalta, Kaivopuiston suunnalta ja ydinkeskustasta saapuvat sopivasti talon liepeille. Myös Kallion ja Munkkisaaren välillä kulkeva bussilinja 17 pysähtyy aivan kiinteistön viereen. Paikalle pääsee lisäksi kätevästi omalla tai kaupunkipyörällä, ja autoilijoille löytyy parkkitilaa läheisestä EuroPark P-Kluuvista Fabianinkadulta.

  Laadukkaat lähipalvelut täydentävät kokonaisuutta

  Myös Kruununhaan lukuisat ravintolat ja kivijalkaliikkeet sekä Helsingin historiallisen keskustan etelälaidalla sijaitseva Kauppatori ovat aivan Meritulli 1:n vieressä. Lähistöllä on useita lounasravintoloita ja kahviloita, kuten bistrotunnelmaa huokuva Kuurna ja hienostuneen rento Chapter. Sillan toisella puolella, Katajannokan makasiineilla palvelevat mm. ravintola Shelter, Nokka ja Johan & Nyström. Aurinkoisella säällä luokseen kutsuu ikkunasta näkyvä yli satavuotias naapuri, majakkalaiva Relandersgrund, jonka tunnelmallinen terassi on auki toukokuusta lokakuuhun.

  Kiinteistön lähellä on myös ruokakauppoja, joista lähin sijaitsee 50 metrin päässä. Kauppakeskus Kluuvin ja Kämp Gallerian lukuisat erikoisliikkeet ovat kävelyetäisyydellä, samoin muut Aleksanterinkadun korkealuokkaiset ostospaikat. Senaatintorin läheisyydessä sijaitsevista Torikortteleista löytyy lisäksi lukuisia ravintoloita ja kahviloita, kivijalkakauppoja, kaupunginmuseo ja elokuvateatteri. Töistä lähtiessä on helppo poiketa lasilliselle yhteen alueen lukuisista, tunnelmallisista illanviettopaikoista tai tarjota kansainvälisille vieraille kaupungin hulppeimmat näkymät Skywheel Helsingin korkeuksiin kohoavista hyteistä. Kauppatorin kansainvälinen kuhina ja vehreä Esplanadin puisto täydentävät alueen ainutlaatuista tunnelmaa.

  Pohjoisrannan fasadit muodostavat yhdessä Kanavarannan ja Uspenskin katedraalin kanssa yhden Helsingin kauneimmista alueista. Rantabulevardilla sijaitsee myös kaupungin merellistä historiaa henkivä Halkolaituri, joka toimi Helsingin pääsatamana 1800-luvun lopulle. Aamiainen Kauppatorilla, uinti Altaalla, Katajanokan makasiinien uusi elämä lukuisine ravintoloineen ja terasseineen sekä rauhalliset kävelyt Torikortteleissa lisäävät kruununhakalaisten ja siellä työskentelevien elämänlaatua ympäri vuoden.

  Historiallista toimitilaa nykyaikaisin palveluin

  Meritulli 1:stä löytyy viihtyisä ja tunnelmallinen Cafe / Meri Lounge, lämmin ja lukittava pyörien säilytystila, pukuhuone ja suihkutilat, vuokrattavia kokoustiloja sekä sauna. Vastapainoa työlle tarjoaa pohjakerroksessa sijaitseva kompakti kuntosali, jonka koreilematon olemus kutsuu tehokkaaseen liikuntatuokioon ennen aamun ensimmäistä palaveria tai päivän päätteeksi.

  Ylimmän kerroksen vuokrattava neuvottelutila on ainutlaatuinen kokemus – kaarevat ikkunat, upeat näkymät kultakupoliselle katedraalille ja satama-altaan yli Kaivopuistoon, tilava avokeittiö ja tunnelmallinen takka luovat edustavat ja elegantit puitteet sekä virallisille tilaisuuksille että rennommille tapahtumille. Samassa kerroksessa sijaitsevat saunatilat tekevät tilasta houkuttelevan ja monikäyttöisen.

  Kiinteistön palvelut

  ● Meri Lounge
  ● Kuntosali
  ● Pyöräparkki
  ● Sosiaalitilat
  ● Sauna
  ● Vuokrattavat neuvottelutilat

  Lähipalvelut

  ● Ravintola Kuurna
  ● Ravintola Holiday
  ● Ravintola Chapter
  ● Ravintola Olo
  ● Alepa
  ● K-Market
  ● Allas Sea Pool
  ● Vanha Kauppahalli


  Kruununhaka – kiehtova kaupunginosa Helsingin keskustassa

  Kruununhaka on ollut aikoinaan edistyksellisyyden tyyssija ja innovaatioiden alusta. Ensimmäinen hevosvetoinen raitiotielinja pystytettiin Kruununhakaan, kuten myös ensimmäiset kunnalliset vesijohdot ja katuvalaistus. Kruununhakalaiset kodit saivat puolestaan nauttia ensimmäisenä Suomessa sähkövaloista ja puhelinlinjoista.

  Historiallinen Kruununhaka on ollut Suomen ulkomaankaupan portti ja suomalaisten historiaa muokanneiden päätösten näyttämö. Säätytalo ja Presidentinlinna, Tuomiokirkko ja Suomen Pankki ovat merellisen Helsingin keskustan ja koko Suomen merkittävimpiä instituutiota.