Ota yhteyttä

  Meritulli 1 – keskeinen sijainti ja monipuoliset palvelut

  Meritulli 1 on ihanteellinen yhdistelmä inspiroivaa työympäristöä ja keskeistä sijaintia. Toimitilat sijaitsevat Helsingin keskustassa Aleksanterinkadun päässä Presidentinlinnan kupeessa – ydinkeskustan palveluiden ääressä. Ainutlaatuisen kokonaisuuden täydentävät merellinen ympäristö ja hyvät kulkuyhteydet.

  Meritulli 1 – saavu julkisella liikenteellä

  Hyvän sijaintinsa ansiosta Meritulli 1-toimitiloihin on helppoa saapua useasta eri suunnasta – kävellen, pyörällä tai julkista liikennettä hyödyntäen.

  Toimitilan läheltä löytyvät mm.

  ● Kaupunkipyörät
  ● Ratikka 4 ja 7 pysäkit
  ● Yliopiston metroasema
  ● Kauppatorin vesiliikennelaiturit

  Meritulliin kävelee Helsingin päärautatieasemalta noin 15 minuuttia, matkan voi myös taittaa nopeasti sähköpotkulaudalla tai ratikalla.

  Kohteesta löytyvä pyöräparkki tarjoaa omalle pyörälle tai skuutille turvallisen säilytyspaikan työpäivän ajaksi.

  Töihin omalla autolla

  Meritulli 1:n lähiympäristö tarjoaa myös lukuisia parkkeerausmahdollisuuksia autoileville. Upea sijainti meren äärellä mahdollistaa töihin saapumisen jopa omalla veneellä.

  Kiinteistöstä ja sen läheisyydestä löytyy mm.

  ● 15 parkkipaikkaa vuokralaisten käyttöön (saatavilla 8 kpl sähkölatausasemia)
  ● Kadunvarsipaikkoja
  ● Kluuvin parkkihalli
  ● Pohjoisrannan vierasvenesatama

  Kiinteistön omat parkkipaikat jaetaan vuokralaisille pinta-alaan perustuen. Lisäksi yritykset voivat hakea kadunvarsipaikkojen lupia Helsingin kaupungilta.

  Runsaasti parkkitilaa löytyy puolestaan EuroPark P-Kluuvista, joka sijaitsee muutaman minuutin kävelyetäisyydellä Aleksanterinkadulla.

  Ydinkeskustan palveluiden tuntumassa

  Laadukkaat lähipalvelut ovat osa Meritulli 1:n ainutlaatuista kokonaisuutta.

  Kiinteistön lähellä on ruokakauppoja, joista lähin Alepa sijaitsee vain 50 metrin päässä. Kaupasta onkin helppoa noutaa niin kokous- kuin toimistotarjoilut. Myös työntekijät saavat haettua nopeasti eväät lounastauoille kiireisenäkin työpäivänä.

  Lähistöltä löytyy myös runsaasti tasokkaita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia niin lounaan kuin päivällisen. Suosittuja ravintoloita alueella ovat mm. Kuurna, Olo, Nokka ja Johan & Nyström.

  Kaivatessanne rentoa kohtaamispaikkaa after work -hengessä, löytyy toimitilojen läheltä siihenkin useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten eläväinen Kanavaranta, majakkalaiva Relandersgrund ja Allas Sea Pool.


  Meritulli 1 – alueen erinomainen ravintolatarjonta

  ● Ravintola Kuurna
  ● Ravintola Holiday
  ● Ravintola Chapter
  ● Ravintola Olo
  ● Ravintola Nokka
  ● Kahvila Johan & Nyström
  ● Katajanokan makasiinien ravintolat ja terassit
  ● Majakkalaiva Relandersgrund

  Elämyksiä vieraille – Helsingin historia ja modernit palvelut kohtaavat

  Haluatteko näyttää vieraille Helsingin tärkeimpiä nähtävyyksiä sekä auttaa heitä viihtymään työmatkallaan?

  Meritulli 1 tarjoaa tähän ainutlaatuisen mahdollisuuden.

  Lyhyen etäisyyden päästä löytyvät Helsingin tyylikkäimmät hotellit, kiinnostavimmat ravintolat sekä Aleksanterinkadun, Esplanadin ja ydinkeskustan monipuoliset ostosmahdollisuudet.

  Vieraille mieleenpainuvia elämyksiä tarjoavat myös tunnelmallinen merikylpylä Allas Sea Pool, Kauppatori ja Vanha Kauppahalli, historiaa huokuva Presidentinlinna sekä vehreä Esplanadin puisto. Upea näkymä kaupungin yli avautuu puolestaan Kauppatorilla sijaitsevasta SkyWheel Helsingistä, Suomen suurimmasta maailmanpyörästä.

  Kokousten päätteeksi voitte istahtaa myös tunnelmallisen ja yli satavuotiaan majakkalaiva Relandersgrundin terassille – nauttien samalla vaikuttavasta näköalasta Uspenskin katedraalille.


  Meritulli 1 – alueen nähtävyyksiä

  Ainutlaatuinen sijaintimme historiallisessa miljöössä – eläväisen ydinkeskustan lähellä – tarjoaa osaajillenne inspiroivan työympäristön sekä mieleenpainuvia elämyksiä vieraillenne.

  Nähtävää ja koettavaa lähistöllä:

  ● Allas Sea Pool
  ● Kanavaranta
  ● Kauppatori
  ● Uspenskin katedraali
  ● Presidentinlinna ja Säätytalo
  ● Helsingin tuomiokirkko
  ● Suomen Pankki
  ● SkyWheel Helsinki
  ● Esplanadin puisto
  ● Aleksanterinkadun, Esplanadin, Kämp Gallerian ja Kauppakeskus Kluuvin ostosmahdollisuudet