Ota yhteyttä

  Modernit ja monipuoliset tilat meren äärellä

  Meritulli 1:ssä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa unelmiesi työympäristö – tavoitteenamme on, että vuokralaiset viihtyvät pitkään. Perinteitä kunnioittavat muutostyöt toteutetaan yhteistyössä vuokralaisten kanssa, ja vanhan kiinteistön henki tuodaan esiin laadukkailla materiaaleilla sekä aikaan ja arkkitehtuuriin sopivalla väripaletilla.

  Monipuoliset, muunneltavat tilat takaavat tarpeenmukaiset, joustavat työtilaratkaisut. Moderni tilasuunnittelu ja uusittu talotekniikka mahdollistavat tehokkaat neliöt viihtyisyydestä tinkimättä. Hyvinvointia tukevassa työympäristössä työnteko sujuu ilman turhia häiriöitä; Meritulli 1:n tilat tarjoavat työrauhaa keskittymistä vaativille tehtäville ja toisaalta luovat edellytyksiä vuorovaikutukselle ja yhteistyölle. Kiinteistössä on kiinnitetty huomiota myös hyvään sisäilmaan sekä valaistukseen ja akustiikkaan.

  Vuokrattavat toimitilat

  Vuokralaisista välitetään aidosti

  Kiinteistön omistava PC Rettig & Co Real Estate AB on Pohjoismaissa toimiva, yksityisomisteinen sijoitusyhtiö, joka keskittyy matkailuun, kiinteistöihin ja arvopapereihin. Perinteikkään yhtiön juuret ulottuvat 1800-luvulle, ja sen keskeisiä arvoja ovat sitoutuneisuus, kunnioitus ja vastuullisuus.

  Kiinteistösijoitustoiminnan ytimessä ovat asuin-, toimisto- ja liiketilat erinomaisella sijainnilla. PC Rettig & Co Real Estate AB kehittää ja ylläpitää omistamiaan tiloja kauaskantoisen strategian mukaisesti, pitkäaikaisia vuokralaissuhteita vaalien. Kanssakäyminen perustuu molemminpuoliseen arvostukseen ja sujuvaan keskusteluyhteyteen – Meritulli 1 on ainutlaatuinen arvokiinteistö, jonka vuokralaisista aidosti välitetään.