Ota yhteyttä

  Meritulli 1 – Vuokrattavat toimitilat merellisen Helsingin sydämessä

  Meritulli 1 on poikkeuksellinen yhdistelmä modernia raikkautta, tyylikästä ja muuntautuvaa toimitilaa sekä historiallista miljöötä ja rakennusarkkitehtuuria. Vuokrattavat toimitilat tarjoavat nykyaikaisia ja toimivia ratkaisuja henkilöstön erilaisiin tarpeisiin, sulautuen samalla saumattomasti osaksi rakennuksen perinteikästä historiaa.

  Meritulli 1:ssä yrityksesi voi luoda ainutlaatuiset puitteet työskentelyyn, luovaan ideointiin ja asiakastapaamisiin. Helsingin merellinen miljöö on toimitiloissa vahvasti läsnä ja historiaa huokuvista kaari-ikkunoista avautuu merinäköala kahteen suuntaan.

  Vuokranantajina meille on tärkeää vaalia vuokralaistemme viihtymistä. Siksi autamme muuntamaan toimitiloja heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Meritulli 1:n monipuoliset toimistotilat tarjoavat osaajille niin työrauhaa, yhteistyötiloja kuin virkistäviä taukotiloja – inspiroiden luovuutta ja edesauttaen työhyvinvointia.

  Vuokrattavat toimitilat

  Valoisat ja tyylikkäästi modernisoidut toimitilat

  Meritulli 1:n tilat on remontoitu kiinnittäen huomiota laatuun ja yksityiskohtiin. Moderni ja tyylikäs yleisilme on luotu käyttämällä harmonisia ja kiinteistön henkeen sopivia sisustusmateriaaleja. Harkituilla valinnoilla – kuten kuvioidulla parkettilattialla – toimitiloihin on luotu kiehtova tunnelma.

  Toimistotilat tukevat viihtyisää työskentelyä avarien ja valoisien tilaratkaisujensa ansiosta – suurten kaari-ikkunoiden antaessa upean näköalan merelliseen Helsinkiin. Ajaton kokonaisuus tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet oman yritysilmeen esille tuomiseen.

  Ihanteellisen työympäristön takaamiseksi kiinteistössä on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään sisäilmaan sekä työskentelyä tukevaan valaistukseen ja akustiikkaan. Sujuva työskentely edellyttää myös nykyaikaisia valmiuksia, joten vuokralaisten käytössä on nopea valokuituyhteys.

  Vasta uudistettuihin toimitiloihin on vaivatonta asettua, ilman huolta lähitulevaisuuden remonteista. Esteetön kiinteistö vastaa myös liikuntarajoitteisten tarpeisiin.

  5300 m2

  Kokonaispinta-ala

  6

  Kerrosta

  Q2/2022

  toimistotilojen saneeraus valmis

  Saumatonta työskentelyä – keskiössä muunnel­tavuus

  Meritulli 1:n toimivat ja tyylikkäät toimistotilat ovat joustavasti muunneltavissa eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Vapaina olevista toimitiloista voidaankin räätälöidä yksilöllinen ja uniikki kokonaisuus.

  Toimitiloistamme löytyy soveltuvia tiloja niin keskittymistä vaativaan häiriöttömään työskentelyyn kuin vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön – myös rakennuksen arkkitehtuuri tukee luontaisesti erilaisten työskentelyvyöhykkeiden muodostamista. Lisäksi jokaisesta kerroksesta löytyy uusittu, tyylikäs ja Mielen kodinkoneilla varusteltu keittiö virkistäviin taukoihin.

  Viihtyisyys on olennainen osa työtilojen suunnittelua. Useimmista huoneista avautuu kaunis merinäköala ja työhuoneiden tekstiilimatoilla päällystetyt lattiat ovat miellyttäviä jalalle.

  Toimitilat voidaan vuokrata joko yhtenä siipenä, kerroksittain tai useamman kerroksen kokonaisuutena. Tyypillisesti vuokrattavat toimitilat ovat 400–450 m² kokoisia. Tiloja voidaan myös muunnella vuokralaisen tarpeiden pohjalta, esimerkiksi lisäämällä avoimiin tiloihin huoneita tai väliseiniä.

  Monipuoliset palvelut

  Toimistotilat tarjoavat henkilöstölle ja vieraille mm. nämä palvelut

  ● Omat neuvottelutilat jokaiselle vuokralaiselle
  ● Hyvin varusteltu keittiö
  ● Tunnelmallinen Working Cafe & Meri Lounge – mahdollisuus vuokrata omaan käyttöön
  ● Taukotila kaikissa kerroksissa
  ● Suojaisa ja kodikas sisäpiha rauhalliseen työskentelyyn ja virkistävään ulkoiluun
  ● Lämmin ja lukittava pyörien säilytystila
  ● Kuntosali
  ● Yhteiset sosiaalitilat suihkulla
  ● Tyylikäs saunaosasto
  ● Hyvä, palvelualtis ja nopeasti saatavilla oleva kiinteistöhuolto

  Working Cafe & Meri Lounge – uniikki kohtaamis­paikka

  Haluatteko tarjota henkilöstölle viihtyisät olosuhteet kohtaamiseen?

  Tarvitsetteko suurempaa tilaa koulutukseen tai tapahtumaan?

  Haluatteko mahdollistaa ad hoc -työskentelyn nimeämättömien työpisteiden avulla?

  Neljännen kerroksen Working Cafe & Meri Lounge on ainutlaatuinen yhdistelmä työtilaa ja olohuonetta. Kaarevista ikkunoista avautuvat inspiroivat näkymät yli Pohjoisrannan.

  Working Cafe & Meri Lounge on täydellinen ympäristö innovatiiviselle suunnittelupalaverille, luovaan työskentelyyn sekä viihtymiseen. Tilojen inspiroiva ympäristö luokin ihanteelliset edellytykset niin onnistuneelle ideoinnille kuin mieleenpainuvalle asiakastapaamiselle.

  Työhyvinvointia tukevat palvelut ja ympäristö­vastuu

  Intensiiviset työpäivät kaipaavat vastapainoksi pieniä palauttavia tuokiota sekä työhyvinvointia tukevia ratkaisuja. Myös ekologiset arvot näkyvät monin tavoin tilaratkaisuissa.

  Meritulli 1 tarjoaa työntekijöille myös viihtyisiä paikkoja lyhyeen ulkoiluun. Kaksi suojaisaa viherpihaa tarjoavatkin rauhallisen ympäristön esimerkiksi palauttavaan taukoon tai ideointipalaveriin.

  Työmatkapyöräilyn kasvattaessa suosiotaan tarjoavat toimitilamme käytännölliset sosiaalitilat suihkulla. Sisäpiha ja pyörävarasto tarjoavat myös turvallisen paikan pyörän tai skuutin säilytykseen. Tiloista löytyvä monipuolinen kuntosali tarjoaa puolestaan erinomaisen mahdollisuuden yhdistää treeni työpäivän oheen.

  Kiinteistön remontissa on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisiin ratkaisuihin. Toimitilat lämpenevät kaukolämmöllä ja jäähdytyksessä hyödynnetään kaukokylmää. Katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat ympäristöystävällistä sähköä toimitilan käyttöön, jota täydennetään hankittavalla vihreällä sähköllä.

  Vuokralaisille tarjottaville autopaikoille on asennettu 8 kpl sähkölatausasemia, jonka lisäksi valmiudet autojen sähkölataukselle löytyvät koko parkkihallin osalta.

  Välitämme vuokralaisis­tamme

  Kiinteistön omistava PC Rettig & Co Real Estate AB on Pohjoismaissa toimiva, yksityisomisteinen sijoitusyhtiö, joka keskittyy turismiin, kiinteistöihin ja arvopapereihin. Perinteikkään yhtiön juuret ulottuvat 1800-luvulle, ja sen keskeisiä arvoja ovat sitoutuneisuus, kunnioitus ja vastuullisuus.

  Kiinteistösijoitustoiminnan ytimessä ovat asuin-, toimisto- ja liiketilat erinomaisella sijainnilla. PC Rettig & Co kehittää ja ylläpitää omistamiaan tiloja kauaskantoisen strategian mukaisesti, pitkäaikaisten vuokralaisten tarpeita ja toiveita kuunnellen.

  PC Rettig & Co:lle on tärkeää vaalia sujuvaa keskusteluyhteyttä vuokralaisten kanssa sekä molemminpuolista arvostusta. Yrityksen arvomaailman ytimessä on vuokralaisista välittäminen, mikä näkyy toiminnassa mm. säännöllisenä läsnäolona ja viihtyvyyden varmistamisena. Mikäli vuokralainen kohtaisi tiloissa haasteita, pyrimme löytämään niihin aina aktiivisesti ratkaisun.

  Vapaat toimitilat

  Haluatteko näköalan Uspenskin katedraalille vai Pohjoisrannan jäänmurtajiin? Haluatteko toimitilan yhdestä kerroksesta vai useita kerroksia osaajienne käyttöön?

  Tilat valmistuivat keväällä 2022 ja tarjoavat nopeille varaajille ainutlaatuista valinnanvaraa.

  Mitä nopeammin teette päätöksen toimitilan vuokraamisesta, sitä joustavammin voitte valita odotuksianne vastaavat tilat – niin toimistotilojen koon, sijainnin kuin näköalan suhteen.