Ota yhteyttä

  Ticketmaster arvostaa Meritulli 1 -toimitilojen merellistä ympäristöä – valoisat ja joustavasti muunneltavat tilat luovat viihtyisän työympäristön

  September 28, 2023inUncategorized

  Ticketmaster arvostaa Meritulli 1 -toimitilojen merellistä ympäristöä – valoisat ja joustavasti muunneltavat tilat luovat viihtyisän työympäristön

  Ticketmaster tunnetaan Suomessa tapahtumalippujen välittäjänä, jonka tavoitteena on yhdistää tapahtumat ja vierailijat saumattomien teknologiaratkaisujen ja palvelujen avulla. Yrityksen erityisosaamista on myös datan ja asiakastuntemuksen hyödyntäminen, millä tuetaan tapahtumajärjestäjäkumppaneiden toimintaa.

  Koronavuosien jälkeen Ticketmasterin tiimi totesi kuitenkin tarvitsevansa uudenlaisia hybridityöhön soveltuvia toimitiloja, ja uusia tiloja lähdettiin kartoittamaan Helsingin keskustan alueelta lähiympäristöineen. Valikoiduista toimitiloista PC Rettig & Co:n omistama ja Newsecin hallinnoima Meritulli 1 erottui edukseen – valoisat ja kotoisat toimitilat keskeisellä ja silti rauhallisella sijainnilla vakuuttivat, ja kaunis merellinen ympäristö oli upea lisä.

  Tammikuussa 2023 yritys muuttikin uusiin toimitiloihinsa Meritulli 1:ssä. Nyt Ticketmasterin Marketing Director Riitta Peitsala avaa tarkemmin päätöksen taustoja ja kertoo miten yritys on uusissa toimitiloissa viihtynyt.

  Muunneltavat toimitilat tukevat hybridityötä

  Muutto uusiin toimitiloihin oli sujuva, sillä kohde oli juuri remontoitu ja muuttovalmis. Muuton yhteydessä rakennettiin vain keittiösaareke, hankittiin joitakin kalusteita sekä tehtiin yrityksen tarpeisiin optimaaliset digiratkaisut.

  Ticketmasterin uudet tilat Meritulli 1:ssä sijoittuvat kahteen kerrokseen, ja tiloja voidaan tulevaisuudessa tarvittaessa laajentaa, mikä vaikutti osaltaan päätöksentekoon toimitilaa valittaessa.

  Toimitilojen toiseen kerrokseen sijoittuu avokonttori, jossa ei ole nimettyjä työpisteitä. Muunneltavat tilat sekä siirreltävät kalusteet mahdollistavatkin ketterän hybridityöskentelyn, jossa toisinaan paikalla ovat kaikki ja joskus vain pieni osa henkilöstöstä. Kerroksesta löytyy myös hiljaisia tiloja, jotka tarjoavat hyvät puitteet rauhalliseen työskentelyyn.

  Ylempi kerros toimii puolestaan monitoimitilana, jossa on mahdollisuus järjestää isompia henkilöstöpalavereja sekä koulutuksia. Kerroksesta löytyy myös useita pienempiä palaverihuoneita.

  Henkilöstö arvostaa uutta viihtyisää työympäristöä – Hyvät sosiaalitilat tukevat arkiliikuntaa

  Uudet toimitilat ovat palvelleet Ticketmasteria hyvin, ja Peitsala kertookin kuulleensa henkilöstöltä erittäin myönteistä palautetta tiloista.

  ”Erityisen positiivisena asiana palautteissa nousee esiin toimitilan avara fiilis. Tämä on hengittävä ja valoisa toimitila sekä hyvin äänieristetty.”

  Peitsala antaa kiitosta myös Meritulli 1:n yhteisille sosiaalitiloille. Aiempaa useampi tulee nyt töihin omalla pyörällä – myös Peitsala itse – ja talon oma pyörävarasto mahdollistaa pyörän turvallisen säilytyksen.

  Myös toimitiloista löytyvä kuntosali ja suihkut ovat helpottaneet liikunnan sovittamista työpäivän yhteyteen. Peitsala mainitseekin monien aamuvirkkujen mielellään hyödyntävän salimahdollisuutta.

  Myös julkinen liikenne Kruununhaassa sijaitseviin toimitiloihin koetaan toimivaksi, eikä sijainti ole ongelmallinen autoilijoidenkaan näkökulmasta. Autolla saapuvat työntekijät ja vieraat ovat hyödyntäneet mm. Kluuvin parkkihallia.

  Monipuoliset lähipalvelut – Onnistuneet tupaantuliaiset jäivät erityisesti mieleen

  Myös Meritulli 1 -toimitilojen lähiympäristö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia lounastamiseen ja mukaville after workeille. Peitsala suunnitteleekin suuntaavansa jonakin kesäiltapäivänä after workeille majakkalaiva Relandersgrundiin.

  Myös Ticketmasterin järjestämät tupaantuliaiset ja kesäjuhlat jäivät elävästi mieleen. Juhlat järjestettiin Meritulli 1:n suojaisalla sisäpihalla, missä nautittiin viihdyttävistä musiikkiesityksistä.

  Viihtyisät toimitilat ja sisäpiha tarjosivatkin mieleenpainuvat puitteet juhlien järjestämiseen, ja saivat vuolaasti kehuja Ticketmasterin asiakkailta ja sidosryhmiltä.

  Sujuvaa yhteistyötä omistajan kanssa

  Peitsalaa on ilahduttanut myös sujuva yhteistyö toimitilat omistavan PC Rettig & Co:n kanssa. Asiat ovat hoituneet nopeasti, ja yhteyshenkilö on ollut helposti tavoitettavissa.

  Myös esimerkiksi yrityksen kesäjuhlista tiedottaminen naapureille ja lähitalojen asukkaille sujui mainiosti yhteistyössä vuokranantajan kanssa.

  Lisäksi Peitsala on ollut erityisen tyytyväinen kiinteistönhuoltoon, jonka suhteen yhteistyö on ollut nopeaa ja tehokasta.

  Toimitilat ovat vastanneet korkeisiin odotuksiin

  Kun toimitiloissa on työskennelty jo hyvän aikaa, voi sanoa Ticketmasterin henkilöstön kotiutuneen uusiin tiloihin. Rauhallinen ja merellinen ympäristö, keskeinen sijainti sekä palvelut muodostavat Peitsalan mukaan mahtavan kombon.

  Tekijät, joihin toimitiloja kartoitettaessa ihastuttiin, ovat korostuneet myös työarjessa. Uudet tilat ovat taipuneet vaivatta joustavaan hybridityöskentelyyn, ja henkilöstöltä saadun palautteen mukaan lähityöhön näihin puitteisiin on mukavaa tulla.

  ”Olemme olleet tyytyväisiä ja uskallan puhua koko henkilöstömme puolesta. Uudet toimitilat ovat vaikuttaneet koronavuosien jälkeen oikein positiivisesti työpaikalle tulon ja työskentelyn fiilikseen. Meritulli 1:n toimitilat ovat olleet meille uusi ja hieno jatkumo.”

  Riitta Peitsala, Marketing Director, Ticketmaster